Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

У соцмережі Instagram вона часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 280 тисяч людей. Цього разу Лебідь показала частину цікавого листування з нареченим Розенком.

Олена-Крістіна Лебідь та Розенко, фото з Instagram
Олена-Крістіна Лебідь та Розенко, фото з Instagram

Зважаючи на все, ведуча прихворіла і зараз бореться з температурою, тому Павло, як люблячий чоловік, вирішив подбати про неї. Розенко запитав, що купити додому, але Лебідь попросила щось несподіване – соплі.

"А соплі є? Мені своїх мало. Краще найбільші і найсопливіші. Три, якщо великі, п'ять, якщо дрібні. Але щоб сопліщі", - написала Олена-Крістіна нареченому.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Павло анітрохи не здивувався і виконав забаганку коханої. Шанувальники в коментарях почали гадати, що мала на увазі Олена-Крістіна, і дійшли висновку, що це хурма, оскільки її плоди мають "сопливу" текстуру.

"Що привезти людині, яка сидить з підбадьорливою температурою? Коханий - у магазині. Я - дома", - додала Лебідь.

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь відзначила з нареченим Розенком незвичайну річницю, але кохання тут ні до чого: "Знову в загулі"

Як повідомляв Знай.ua, ведучу "Аферистів в сітях" Олену-Крістіну Лебідь "розполовинило" через відключення світла: "На роботу йду так"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь показала, як наречений Розенко "сконфузився" перед її мамою: "З присмаком асфальту"