Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка народила від нього первістка Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катерина Репяхова часто присвячує шанувальників у моменти свого сімейного життя з Віктором Павліком, але в межах розумного. Якісь побутові питання вона готова розкривати. Наприклад, цього разу молода матуся показала, на що вперше за все спільне життя наважився музикант.

Репяхова та Павлік, фото: Instagram
Репяхова та Павлік, фото: Instagram

Павлік вперше за сім років від дня знайомства взяв у руки швабру, щоб помити підлогу у їхній спальні. Як пояснила Репяхова, вся причина полягає саме в тому, що пристрій для збирання новий. Артист замовив його в інтернеті та захотів особисто випробувати.

"Вперше за 7 років знайомства з чоловіком, я побачила, як він миє підлогу. А все тому, що він купив якусь модну швабру в інтернеті", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Дівчина була дуже здивована і одразу попередила шанувальників, що показує цей відеоролик не для реклами. Зважаючи на все, зазвичай за прибирання відповідає саме вона, враховуючи, що Віктор більшу частину часу проводить навіть не вдома, а на гостролях.

Раніше ми писали про те, що Катя Репяхова показала, як із Віктором Павліком та сином пережила два дні без усього

Як повідомляв Знай.ua, малолітнього сина Віктора Павліка одягає теща, Катя Репяхова все показала: "Бабуся подарувала... "

Також портал Знай.ua писав, що Віктор Павлік заспівав про кохання з іншого після того, як присвятив пісню дружині Репяхової: "Мрія кожного"