Відомий український актор та телеведучий Юрій Горбунов є чоловіком Катерини Осадчої із програми "Світське життя".

Чоловік досить часто ділиться із шанувальниками свіжими публікаціями, а також новинами з особистого та творчого життя в Instagram, де за ним слідкує 1 мільйон людей.

Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

Цього разу Юрій Горбунов показав фотографію зі справжньою героїнею сучасності, яка стійко пережила полон окупантів і зараз допомагає рідній країні у цій страшній війні. Йдеться про парамедикиню медичного батальйону "Госпітальєри" Катерину Поліщук із позивним "Пташка".

Про подвиги дівчини батьки вже розповідають своїм дітям, а вся країна дуже пишається.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот із Instagram, Юрій Горбунов
Скріншот із Instagram, Юрій Горбунов

"Пташка", вона ж Катерина Поліщук! Захисниця Азовсталі! Сильна, мужня, з ніжним голосом! "- зазначив Горбунов.

Зважаючи на все, фото було зроблено після виступу Поліщук на сцені вокального шоу "Голос країни". Суперфінал 12-го сезону відбувся 20 листопада у київському метро на станції Майдан Незалежності. "Пташка" заспівала перед зірковими тренерами, глядачами в залі та перед екранами колискову "Спи, маленький козаче".

Раніше ми писали про те, що Юра Горбунов "втратив" Катю Осадчу, але знайшов витончену табуретку: "З 12 - 2 уже"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Осадча наїхала на українців у Європі в особливий день: "Мають не дратувати"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська та Горбунов "підглянули" за українцями в моменти відключення світла: "Робимо бандерівців"