Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Співачка продовжує бути учасницею грузинського аналога шоу "Танці зі зірками". Нещодавно вона ділилася болючим віршем, який написаний ведучим та поетом Петром Магою з окопів, присвятивши рядки немовляті, яке загинуло 23 листопада 2022 року, на другий день після народження у Запорізькій області. Наразі Оля Полякова поділилася танцем, який був виконаний в ефірі крайнього випуску грузинських "Танців з зірками".

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Грузинський народний танець "Картулі" у виконанні нашої пари у прямому ефірі грузинських "Танців зі зірками", - пише виконавиця у публікації.

Варто зазначити, що цього разу Олі Поляковій та Максу Єжову вдалося здивувати... вони отримали цілих 24 бали - це найвищий результат пари на даний момент. До цього вони заробляли мінімальну кількість очок, але цього вистачало, щоби не залишити проект.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Полякова зізналася, що старанно тренувалася протягом тижня, щоб подякувати народу Сакартвело за підтримку нас і нашої країни.

Нагадаємо, Оля Полякова захотіла пендаля і виступила проти шлюбу: "Не потрібні такі стосунки"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова продовжує розважатися з молодим танцюристом, поки чоловік чекає на дружину вдома: "Ця маленька пташка завжди зі мною"

Знай.ua писав, дочка Полякової брудно розматерила лондонців через те, що страйки зруйнували її плани: "Ви, еб**ни, бл*ть"