Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова вразила пікантним вбранням та розповіла про життєве кредо. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова частенько радує шанувальників новими публікаціями, в яких ділиться не лише фото чи відео з життя, а й емоціями, думками та різними планами.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ілона Гвоздьова вразила серією фото в ефектному вбранні, серед яких і з досить сміливою зоною декольте. Зірка зазначила, що попри важку ситуацію в країні українців не залякати, зокрема її. Її кредо за нинішніх умов – продовжувати жити, боротися та надихати українок.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Їм не вдасться залякати нас, зламати і зневірити. Переборюючи страх, тривогу і біль ми продовжуватимемо жити, молитися і битися за кожен новий день. Ми й надалі надихатимемо наших жінок, об'єднуватимемося заради допомоги, випромінюватимемо світло в повній темряві і молитися за наших людей", - сказала хореограф.

Шанувальники подякували зірці за старання та оцінили її цибулю.
"Дякую Вам, Ілоно!!! Просто надихаєте на життя", "Це повний шок боже мій якась маленька чарівна принцеса", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" розповіла, як наперекір страху йде до мрії: "Продовжую рухатися".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" відчула себе принцесою та відкрила в собі нові здібності: "Можу надихати".

Крім того, ми писали, син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але мама була шокована: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".