Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах Таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв зробив новий розклад на тлі масових ударів окупантів, через які українцям доводиться відключати електроенергію. Ось уже який тиждень усіх готують до блекауту тривалість на тиждень.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Екстрасенс упевнений, що ворог продовжить бити по енергооб'єктах, тому тривалого відключення світла та води не уникнути. Він робить ставку на 60-70% того, що блекаут все-таки буде.

"Готуватися потрібно. Випадає число 6, тому може на тиждень, або більше. Блекаут точно буде", - заявив він.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Більше того, ситуація із відключеннями електроенергії стабілізується лише через 4 місяці. Він пояснив, що вся причина у грошах, яких Україні не вистачає. Макс запитує, куди йде фінансова допомога від інших країн, але нікого не звинувачує.

Раніше ми писали, замах на життя сім'ї Зеленських і ракетні обстріли: відомий екстрасенс Гордєєв зробив важливе попередження

Як повідомляв Знай.ua, Овен, Телець та Близнюки: до кого в грудні фортуна повернеться не тією стороною, і принесе одні розчарування у коханні

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Гордєєв попередив про зрадників, обстріли і важливий небезпечний день: "У п'ятницю..."