Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Вже котрий місяць поспіль в інфопросторі всі обговорюють розлучення Дорофєєвої та Дантеса і те, як вони "махнулися" партнерами. Артисти до кінця не розкрили всіх нюансів, але Вова в інтерв'ю на каналі "Розмова" вирішив розповісти правду.

Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram
Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram

Після розлучення іншим, напевно, було б складно якось комунікувати, але Дантес зізнався, що їх з Надею більше нічого не пов'язує. Тем для розмови немає, на відміну від Кацуріних, які мають спільний бізнес.

Артисту також пригадали, який хейт на нього звалився через скандальний стендап про те, що він займається інтимом при дітях Даші Кацуріної, але він упевнений, що в цьому немає нічого ганебного.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Давайте, батьки, напишіть скільки разів ви не тра**лися при дітях, коли вони сплять у вашій кімнаті. Ви серйозно? Люди розкручують, дої**тися до чогось", - заявив Вова.

Наразі музикант проти того, щоб висвітлювати історію кохання з Кацуріною, проте зізнався, що стосунки почалися з дружби, вони багато часу проводили разом.

"Симпатія була між нами чотирма, ми всі класні. Коли я дізнався про її розрив, я такий "вау". Я не відчував себе не в тому становищі, мені не було так погано, як їй", - зізнався він.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва розповіла, як її зачепили за живе у Фінляндії на очах у Осадчої та Тополі: "Не думала..."

Як повідомляв Знай.ua, Даша Кацуріна міцно заснула у невідповідний момент, коли Дантес хотів отримати бажане: "Дуже важливо"

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Дантес робить це раз на рік, після розлучення з Дорофєєвою мрія не здійсниться: "Проти всього, що модно"