Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька поділилася мальовничими кадрами з подорожі за кордоном та обурила шанувальників. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дар'я Петрожицька, як і багато українців, стала вимушеною переселенкою через повномасштабне вторгнення росії. Зірка зупинилася у Німеччині, де активно займається волонтерством, підтримуючи українців. Водночас вона не забуває підтримувати зв'язок із шанувальниками через соцмережі.

Дар'я Петрожицька. Фото: скрін youtube
Дар'я Петрожицька. Фото: скрін youtube

Цього разу Дар'я Петрожицька поділилася ефектним кадром, на якому позує у неймовірно гарному місці під назвою Бастай, розташованому у Саксонській Швейцарії. Мабуть, зірка вирушила у невелику поїздку, щоб розвіятися та помилуватися красою.

"Маленька людина в порівнянні зі світом", - підписала кадр актриса.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нове фото зірки оцінили не всі шанувальники, дехто висловив невдоволення.

"Міст Бастай - круто, теж була там нещодавно, просто дух перехоплює", "Коли в країні війна, і ми всі під ударом, не час хвалитися фотографіями зі світу. Напевно, ви змогли залишити в Україні своїх рідних та коханих і поїхати, але не всі такі "сміливі"!!!", "Ви найкраща", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, красень Олі Цибульської дере все, у Петрожицької з "Папіка" прибацаний: українські зірки вирішили зізнатися.

Також наш портал інформував, Дарія Петрожицька з "Папіка" показала свою колекцію фото з Німеччини: "Чорні брови, карі очі та погляд як у президента".

Крім того, ми писали, Оля Цибульська розповіла, як шукає пригоди на свою п'яту точку, і попросила допомоги: "Боже, підштовхни".