Мішель Андраде – відома українська виконавиця болівійського походження, експідопічна Олексія Потапенко.

Дівчина часто ділиться будь-якими публікаціями в Instagram. Нещодавно вона випустила відверту пісню під назвою "Година", яка була створена в різних куточках світу з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Дівчина закликає українців жити сьогоднішнім днем, відкривати свої почуття, любити, вірити та світитися у темряві ще яскравіше.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

І зараз Мішель Андраде поділилася своїм улюбленим моментом із пісні.

***

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Між ребер б‘є для тебе
В серці, прямо у центрі
Все змінилось останнім часом
Та я знаю, ми завжди разом
Небо розставляє всі крапки
Ти вже поруч, я це буду берегти
Завжди

***

А також кадрами зі знімального майданчика, на яких вона постала в білій майці, що підкреслює пружні груди, і в штанах, візерунок яких нагадує військовий камуфляж. Але найкумедніше на кадрах - "волохата" взуття.

"Ого, які волохатие чоботи", "Такою маленькою пам'ятаю... Зараз така сформована жінка", "Чоботи реально бомбежні. Головне, щоб тобі тепло було", "Яка ти лялечка, неможливо відвезти око", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишня протеже Потапа Мішель Андраде "подорослішала" у вишуканій сукні: "Подумала, що Кендал Дженер"

Як повідомляв "Знай.uа", Мішель Андраде зізналася, як складно їй жилося в Іспанії і не дотримала гордості: "Незважаючи ні на що"

Знай.uа писав, Мішель Андраде "віддалася" публіці та музиці у відвертому топі без білизни: "Багато вже хочуть"