Леся Нікітюк дедалі частіше шокує Україну неодновідними новинами. Так нещодавно вона заявила, що насправді справжня Леся Нікітюк перебуває у летаргічному сні, а замість неї мелькає на екранах її сестра.

Про це повідомляв Знай.ua.

Наразі ведуча шоу "Хто зверху" знову вирішила дивувати та вражати всіх, а особливо чоловіка Катерини Кухар Олександра Стоянова.

Олександр Стоянов, фото з власних джерел
Олександр Стоянов, фото з власних джерел

Під час конкурсу "Правда/брехня" ведуча розповіла чоловікові таке:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"За 2 роки до того, як Дантес одружився з Надою Дорофєєвою ми з ним зустрічалися. Чи правда, що я зустрічалася з Дантесом?"

Стоянов уточнив чи саме дівчини була Леся, вона сказала що так. Чоловік Каті Кухар у це не повірив і провалився.

Вова Дантес, фото: Instagram
Вова Дантес, фото: Instagram

"У 2013 році у Хмельницькому зустрічалася з одним СБУ-шником на прізвище Дантес, звали його Ігор" , - посміялася капітан жіночої команди.

Нагадаємо, що Володимир Дантес до Даші Кацуріної рився у брудних дірах: "Пропускає через себе, поїдаючи його". Володимир Дантес розповів про цікавий стартап - Ігор Кудрін придумав пасіку у смартфоні.

Раніше ми повідомляли, що колишній Дорофєєвої Дантес зустрів того, кого поважає не гірше за Зеленського: "Сам як котик". Володимир Дантес розповів про те, що вийшов уже другий випуск нового шоу, де він возить машини воїнам ЗСУ.

Також стало відомо, що Даша Кацуріна показала важкі будні у Польщі, і подякувала Дантесу за втіху: "Бог дав доброго коханця". Улюблена артиста показала, як у поті чола працює в сусідній країні.