Співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько якось звертала увагу на Олексія Арестовича.

Нещодавно вона виставляла відео з виконанням її однієї з найпопулярніших пісень під назвою "Мамо". А зараз Анастасія не знайшла можливості привітати шанувальників із Новим роком та Різдвом, бо Instagram двічі відправляв її в бан через правду про війну.

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

Приходько також додала, що модератори можуть заблокувати сторінку або публікацію за просте слово "свиня"... думаючи, що вона таким чином ображає наших сусідів.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

"Мої думки ви знаєте і більш розкрито зараз я спілкуюся у ФБ! Хоча поки теж там у лазні, але це вперше незважаючи, що весь рік я висловлювала думки так як відчувала! Тут я буду давати більш сімейний контент, роботу, і всяку уйню, пташки, дерева, озера", - пише Анастасія Приходько.

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

"Рада бачити вас! З'являйтеся тут частіше, будь ласка", "Бажаю міцного здоров'я, мирного неба, достатку та процвітання, згоди в сім'ї та колективі, віримо, що рік прийдешній буде крахом для наших ворогів", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Приходько накинулася на експерта війни через його "2-3 тижні": "Йому тепер смішно"

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько зізналася, хто допомагає їй усе приховувати: "Які б пристрасті не кипіли"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько потрапила до лікарів через війну, але росіяни "рятують": "Стає легше"