Актриса Тетяна Кравченко, яка зіграла роль Валюхи у серіалі "Свати", раптово зникла та підставила своїх колег по театру. Про це повідомив актор Стас Садальський у Instagram.

Тетяна Кравченко родом з України, міста Донецьк, але продовжує жити та працювати у росії. При цьому, від початку повномасштабної війни в її рідній країні вона мовчить і продовжує заробляти рублі, не звертаючи уваги на геноцид українців.

Тетяна Кравченко, скриншот: Instagram
Тетяна Кравченко, скриншот: Instagram

Так стало відомо, що зірка "Сватів" раптово зникла, чим підставила колег по театру, адже не з'явилася на запланованій виставі, де мала зіграти перед кількома тисячами глядачів.

Ранок подарував форс-мажор у вигляді Кравченко, що не приїхала на спектакль. Усі спроби зв'язатися з Тетяною виявилися марними. Від пропозиції зламати двері її квартири відмовилися, ситуацію це вже не врятувало б – літаки з Москви до Пітера не літають так швидко Стас Садальський

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Стас Садальський про зникнення Кравченко. Фото: скрін instagram
Стас Садальський про зникнення Кравченко. Фото: скрін instagram

Зазначається, що ні колеги, ні знайомі не змогли зв'язатися з Тетяною Кравченком і наразі невідомо, що з акторкою і де вона перебуває. У коментарях росіяни почали міркувати про долю зірки та вигадувати, що ж з нею могло статися.

"А, може, з Тетяною Кравченко щось трапилося, зі здоров'ям? Адже так само буває. Треба спробувати зв'язатися з її рідними, дізнатися, в чому справа", "Погана, хороша не в цьому справа, якось не порядно виглядає. Не у формі, захворіла – попереджай, бери лікарняний!", "Так, а що в результаті з Кравченком сталося? Може людина в лікарню потрапила….", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Гостюхін із "Дальнобійників" втратив доньку з Харкова: "Антиросійська мова..."

Також наш портал інформував, Філіп Кіркоров зізнався, чому закохався у зрадницю Настю Стоцьку: "Я міг би одружитися, звичайно".

Крім того, ми писали, Микола Басков сильно розкабанів через хворобу, експерт розповів про діагноз: "Ось і нехай. За справу!"