Видання AFP опублікувало інтерв'ю з Олександром Усиком, в якому він розповів багато речей щодо повномасштабної війни, і про війну в Афганістані, де бував його батько.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF розповів, що його батькові було дуже важко після участі у бойових діях. Він мав проблеми зі здоров'ям після повернення додому. Чоловік воював із 1979 по 1989 рік у складі Радянської Армії. Батька Усіка був двічі поранений у боях на чужині. Всі ці жахливі події наклали на нього свій відбиток, тому він ніколи не розповідав синові подробиці битви.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"У нього часто боліла голова і був дуже високий кров'яний тиск. Я пам'ятаю, що до останнього йому снилися кошмари, в яких він називав імена своїх убитих товаришів", - заявляє Олександр Усик.

Від початку повномасштабної війни український боксер теж одразу взявся за зброю, приєднавшись до ТРВ Київської області. Але справжні військові швидко відмовили його від участі у бойових діях, бо більше користі він міг принести, перебуваючи на рингу.

Популярні новини зараз
Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Вусик-старший заявляв, що не дуже хотів би, щоб Олександр пішов на війну і побачив ті жахливі речі, які він бачив.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Нагадаємо, "Циганський король" Тайсон Ф'юрі "принизив" боксерів, що перемогли: жартівливе фото до Різдва

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик зробив те, чого розраховує від кожного: "А чого сам на фронт не пішов?"

Знай.uа писав, Фьюрі обіцяє порвати Усика: "Змусив плакати Ентоні Джошуа"