Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару погуляла найвідомішою вулицею в Нью-Йорку і провела своєрідний "ритуал" спрямований на залучення багатства. Відповідним кадром вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ірина Сопонару постійно підтримує контакт із шанувальниками, показуючи їм, що відбувається у її творчому та особистому житті. Цього разу зірка розповіла про пригоди у США.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Так, Ірина Сопонару поділилася ефектним фото, яке зробила на знаменитій вулиці Волл Стріт у Нью-Йорку. Саме на ній, прямо перед будинком Фондової біржі розташована одна з найнезвичайніших пам'яток у місті — атакуючий бик. Біля нього і позує актриса "Жіночого кварталу".

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Вважається, що якщо потерти "гідність" бика, то на людину чекає фінансовий успіх і благополуччя у справах. Ірина Сопонару вирішила на собі перевірити цю легенду.

"Зовсім скоро я стану дуже заможною жінкою", - повідомила актриса.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Натерла аж блищить", "Чудова новина. Може, в Україні буде на один антидрон більше або поповниться зброя", "Ласкаво просимо до Нью-Йорка", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" оголилася через плітку: "Треба відпустку брати".

Також наш портал інформував, розкішна Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" в епатажному вбранні показала "апетитні" сторони: "Тонкий натяк".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" задерла ніжки у мініатюрній сукні та змусила українців червоніти: "Я така".