Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь уже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі, а також продовжує проявляти активність в Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь зняла новий відеоролик для TikTok, яким розсмішила свою велику аудиторію. Артистка нібито намастилася кремом, але його властивості виявилися дуже несподіваними. У кадрі її обличчя почало сильно розширюватися, перетворившись на морду коня, а на в голові з'явилися вуха.

"Коли крем для обличчя підвів" - написала знаменитість.

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з відео
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з відео

Звичайно, це все ефекти фільтра для зйомки відео, але їй вдалося потішити шанувальників. Спочатку Лебідь була шокована, але потім виявилася навіть задоволеним результатом і покрасувалася на камеру.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Перевтілилася 🤣" - додала вона.

У коментарях зібралося багато жартів від фанатів телеведучої. Деякі уявили її героїнею казки, яку має поцілувати принц, щоб чари розвіялися. Сама ж вона іронічно назвала себе "конем мрії".

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь попередила про нову аферу, в якій причетна "Укрпошта": "Гроші ділять між собою"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь знайшла собі дикого чоловіка, довелося хапатися за сокиру: "Фантазер ти мене називала"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь склала довгим ніжкам Поляковій конкуренцію: "Нічого не забула?"