Дружина знаменитого українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана вразила ефектним чином в одному халатику. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Сніжана Бабкіна дуже активно спілкується з шанувальниками та намагається щодня показувати їм, що відбувається у її житті, публікуючи яскраві фото чи відео. Також чоловік артиста має багато хобі, одне з головних — медитації. У цьому напрямі вона вже досягла певної освіти, тому активно ділиться досвідом із українцями.

Сніжана Бабкіна, фото: Instagram
Сніжана Бабкіна, фото: Instagram

Так цього разу Сніжана Бабкіна показала своє місце усамітнення від усього світу, де вона медитує. На фото вона позує в спокусливому халатику, сидячи в лотоса на килимку. Поруч для атмосфери горить свічка на оригінальній підставці.

Сніжана Бабкіна. Фото: instagram.com/snezhana_babkina
Сніжана Бабкіна. Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ефектний кадр Сніжана Бабкіна супроводжувала цікавою цитатою про цінність тиші, яка досягається саме за допомогою її улюбленого заняття.

"Чим тихіше стаєш, тим більше чуєш! Твоя внутрішня тиша – найбезпечніше місце на Землі", - написала під фото дружина музиканта.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Сергія Бабкіна Сніжана торкнулася снігової краси "пальчиками": "Неймовірно..."

Також наш портал інформував, секрет Каті Осадчої порадував не лише Юру Горбунова, а й Бабкіна: "Зайві кілограми не загрожують".

Крім того, наш портал писав, Сніжана Бабкіна засвітила пружні груди під тоненькою маєчкою, аж щічки зарум'янилися, Бабкін приревнував: "Моя і точка".