Нападник "Шахтаря" та збірної України Данило Сікан вдарив росіянина після провокацій зі сторони представника рф в готелі в Туреччині, де команда проходить зимовий збір.

Про інцидент повідомили на Youtube-каналі ВЗБІРНА. Футболіст "із обличчям янгола" не зміг втриматися, та відправив у нокаут одного з п'яних провокаторів, які причепилися до футболіста, вигукуючи "Слава росії".

Данило Cікан. Фото: Youtube
Данило Cікан. Фото: Youtube

Повідомляється, що декілька росіян напідпитку перебували в одному готелі з "Шахтарем" у Туреччині, одного разу, після чергової пиятики, побачивши Сікана та його форму "Шахтаря", почали скандувати йому: "Слава росії".

Данило одразу ж одним ударом руки звалив з ніг росіянина, якого госпіталізували та діагностували черепно-мозкову травму.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Данило Cікан. Фото: Youtube
Данило Cікан. Фото: Youtube

Росіянин не зміг впізнати Сікана, коли прийшов до тями. Футбольний клуб "зам'яв" ситуацію, піклуючись про репутацію, але вона проникла у мережу.

У коментарях до цієї чудової новини, українці відзначили гідний вчинок футболіста.

"Діагностували черепно-мозкову травму." Може "черепну травму"? Бо звідки у бухого москаля взятися тому мозку?", "Черепно-безмозкову травму", "Вчинок солідний, за таке можна і пробачити той промах у матчі із Селтіком", - написали коментатори.

Коментарі під дописом
Коментарі під дописом

Нагадаємо, ми писали, що експерт пояснив, чому не варто недооцінювати ворога, не лише чмоні та чмобіки.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти пустять на дно свій найбільший атомний підводний човен: слідом за російським кораблем.

Також "Знай.ua" інформував, збиралися йти в атаку, але зарубали командира сокирою: як окупанти повоювали під Бахмутом.