Український виконавець Wellboy (справжнє ім'я - Антон Вельбой) став популярним після участі у шоу "Х-Фактор" та хіта "Гусі". Наразі артист продовжує активно розвивати сольну кар'єру, а також займатися просуванням акаунту в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 85 тисяч людей.

Антон Вельбой нещодавно повернувся з масштабного благодійного туру Канадою, тому поділився дивовижними спостереженнями. Йому здавалося, що під час війни людям не властиво співати, любити та насолоджуватися моментами, але українці переконали його у протилежному.

Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram

Канада та проведені концерти подарували йому багато вражень. Співак зміг підбадьорити земляків, які опинилися за тисячі кілометрів від рідної оселі, а сам він надихнувся цією взаємопідтримкою.

"Підбадьорив їх, вони мене.Друзі, зараз саме той час, коли треба підтримувати один одного. Словами, піснями, танцями. Хто як може. Разом ми подолаємо все", - заявив Вельбой.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також артист показав відео з концерту, на якому грає його зворушлива пісня під назвою "Жовті мальви" із нового альбому "8 марабу".

Раніше ми писали про те, що Wellboy у метро зізнався, як хитрує з кияночками, щоб залишитися на ніч: "Кайфулік"

Як повідомляв Знай.ua, Wellboy втратив близьку людину, якій ніколи не знайде заміну: "Кращих жінок не зустрічав"

Також портал Знай.ua писав, "Зеленському залишилося недовго": зрадник Юрій Бардаш все більше перетворюється на божевільну Чичеріну