Відома українська співачка, колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва продовжує викладати різні фотографії та відео у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,2 мільйона людей.

Вона давно перебуває у стосунках із київським ресторатором Кацуріним, з яким одразу ж з'явилася на паблику після того, як заявила про розлучення з Дантесом. З Мішею їй навіть вдалося написати кілька пісень разом.

Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

Зараз вона поділилася декількома знімками, на вулиці одного з європейських міст. Надя постала в довгому пальті, в толстовці, темних штанах і черевиках. Очевидно, там не так холодно, як в Україні, що навіть є можливість ходити без шапки.

"Nadiya Ye", - пише Надя Дорофєєва у публікації.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На другому кадрі локація та сама... але знята була співачка в дії. Вона вирішила укутати себе шарфом.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Друге фото це я, коли не встигаєш все робити", "Ти така успішна жінка, чого на вас весь час таке все дивне", "Мені не подобається", "Вже не віриться, що вже через тиждень тур", "Ось це Надя, ось це краса.Вже чекаю на ті статті: Надя Дорофєєва зняла одяг з бомжа, одягла штани, і забула що не її", - пишуть користувачі в коментарях.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зізналася залежно, це страшніше за алкоголь і цигарок: "Палець офігел"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва взялася за гаряченьке в Європі, згадавши про Україну: "Вдягається, як бомж"

Знай.uа писав, Володимир Дантес розповів, як важко йому жилося з Надею Дорофєєвою: "Просто запитав у душнили, як справи"