Анастасія Покрещук вирішила поставити крапку в питанні, чи не хоче вона зменшити розмір своїх вилиць.

У своєму Instgaram епатажна дівиця, яка стала відома спочатку як учасниця шоу "Від пацанки до панянки", а потім як дівчина з найбільшими у світі (штучними) вилицями, вирішила нагадати шанувальникам, що не слухає жодних порад, і зважає лише на себе.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

У одному з відео Покрещук відповіла на запитання шанувальників: "Думала зменшити вилиці та кути? біло б круто", дівчина заявила, що той, хто таке питає має собі зменшувати. Для неї круто так як є, для неї все зашибісь.

Зменш собі. Буде круто. Скажеш, що тобі не треба? Так мені теж, бл*дь не треба! для мене все за*бись, Зрозімій всю дурість цих повідомлень. Жопа нічо, от би поменше вилиці... Кому, бл*??? Мені все ох**нно! Розумієш? Доходить ні? А те, що я публічна особа, це ще не значить, що я буду когось слухати. Мені пох... - заявила Покрещук.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

У коментарях думки шанувальників розділилися, хтось підтримував зірку, хтось навпаки засуджував.

"Я спочатку як почала стежити думала блін як так можна це ж не гарно, а тепер з часом я дивлюся і розумію що ти дуже круто виглядаєш, яскраво, і зараз хто каже що це за багато я кажу що це афігенно", "Ну так це страшно і не гарно", "Правильно, головне що тобі подобається, і срать на інших, усім не догодиш та й навіщо", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що "пацанка" Покрещук зізналася, що її справді збуджує - інтим не пропонувати: "Господи, закрий мої кредити".

Як повідомляв "Знай.ua" Покрещук з температурою показала красу перед камерою: "Що таке з нею?".

Також "Знай.ua" інформував, штучна "пацанка" Анастасія Покрещук перетисла руками накачані ботоксом м'ячики.