Злата Огнєвіч розповіла про свій досвід роботи із психологом. Відповідна публікація з'явилася на її офіційній сторінці у соціальній мережі.

Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) є однією з найпопулярніших українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю. Також дівчина була головною героїнею у другому сезоні шоу "Холостячка".

Злата Огнєвіч, кадр из клипа на песню "Як мені бути"
Злата Огнєвіч, кадр из клипа на песню "Як мені бути"

Якось дівчина опублікувала пост у соціальній мережі. Злата Огнєвіч розповіла, що нещодавно закрила гештальт, якому близько двадцяти років.

"Сьогодні вночі (і трохи вранці) я закрила дуже давній гештальт довжиною в .... 20 років 😌 І плакала ... Спочатку - від спогадів і жалю до себе, що нахлинули, потім - від щастя і всепрощаючого, дуже благодатного почуття і пробачила щиро, повністю усвідомивши іншу людину!Я відчула дике полегшення, звільнення від баласту, який уже давно втомилася нести, але ось ніяк не наважувалася викинути", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фоловери почали активно коментувати цей пост. Більшість вибухнули словами підтримки.

"Мила моя дівчинка❤️ і що, я читаю і плачу з тобою. Я рада твоїм крокам на зустріч до себе 🤲🏻🦋"; "Іноді треба і поплакати, щоб очистити себе 😍😍😍", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч побачила ці страшні цифри, почалася паніка: "Ти собі ніколи такого не дозволяла".

Раніше ми повідомляли, що "Холостячка" Злата Огнєвіч спробувала знайти новорічний настрій, але поки що не вийшло: "Ну камон".