Співак Андрій Кузьменко, лідер гурту "Скрябін", навіть після своєї трагічної загибелі у ДТП залишається кумиром мільйонів українців.

Вся справа у його своєрідному погляді на життя та вміння влучно підбирати слова у будь-якій ситуації. Відповідний ролик опублікували у соцмережі "Тікток" на каналі "скрябінофіціал".

Незважаючи на те, що минуло багато років із тієї трагічної аварії, друзі, шанувальники та шанувальники Кузьми досі згадують його самого, цитують його тексти та неординарні мудрі висловлювання. У мережі розповсюджують його коронні цитати без цензури.

"Здоров, придурок!" , – вітається Кузьма з водієм, який сигналить йому на вулицях міста.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Куди ми, б*ять, пи**уем? 2 години 58 хвилин до кінця програми, а ми ще нікуди не заїхали», «Так *б твою матір, б**ть, придурок, нах**», «Ми сьогодні робимо просто якийсь жест великодушності. Їздили тротуарами, розганяли народ, їздили сходами, зараз топчемо газони і засоряємо екологію" , - наводять моменти з передач за участю Кузьми його фанати.

"Ось що означає, кохання. Покажи, Саню. Ось кохання без грошей. Скільки він так витримає? Ми ні в якому разі не причетні до того, що він упав", - каже Кузьма, коментуючи падіння чоловіка, який ніс на руках жінку по вулиці і зауважив, що його знімають на відео.

"Живіть так, щоб було з чого поржати" , - згадують у коментарях ще одну цитату Андрія.

"Ось наша людина, шкода, що вона не з нами", "але екологію шкода...", "Завжди була щирою... дуже шкода, що її вже немає в живих", - додають інші шанувальники.

@skryabinofficial

#україна #украина #реки #рекомендации #скрябин

♬ оригинальный звук - Андрей Кузьменко

Нагадаємо, що мама Кузьми Скрябіна до роковин загибелі назвала нову версію вбивства: "Поставили присоску...".

Раніше ми повідомляли, що легендарний Кузьма Скрябін знайшов, як порадувати всіх і з того світу: "Жаба має Вову в д*пу".