Катерина Кухар одного разу розповіла про те, що її вихованці не можуть брати участь. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі минулої зими.

Відома українська танцівниця, прима-балерина Національної опери України, а також одна із суддів популярного проекту "Танці із зірками" Катерина Кухар часто ділиться із шанувальниками фрагментами свого особистого життя.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Як відомо, Катерина Кухар є директором у Київському хореографічному училищі. Минулого лютого жінка опублікувала пост, у якому розповіла про ситуацію з її вихованцями. Вони збиралися на престижному міжнародному конкурсі Tanzolymp, однак у Німеччині тоді посилилися обмеження в рамках карантину.

"Після з'ясування можливих перспектив та пошуку рішень стало ясно, що діти матимуть можливість брати участь у конкурсі онлайн і тільки четверо учнів можуть бути оффлайн. Ми розуміємо, що глобально ніяк не можна вплинути на обставини та тенденцію змін у світі , але найприкріше в тому, як пояснити це дитині, яка очікувала, готувалась і мріяла зайняти призове місце", - повідомила Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що Катерина Кухар поділилася секретом боротьби зі нападами страху, можна насолоджуватися.

Раніше ми повідомляли, що суддя "Танців із зірками" Катерина Кухар нагадала, що оточенню ніколи не догодиш.

Також стало відомо, що Катерина Кухар хотіла сховатись і навіть не поділилася тортом із донькою: "Натягнули корону".