Екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" похвалилася харизматичним красенем, який робить її щасливою і не дає занудьгувати вдома. Відповідний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Еліна Мбані підкорила серця багатьох українців не лише як актриса "Жіночого кварталу", а і як талановита співачка. Вона регулярно радує шанувальників новими фото та відео на своїй сторінці, в яких показує як моменти з роботи, так і з особистого життя. На цей раз актриса зворушила теплим домашнім фото.

Еліна Мбані. Фото: скрін youtube
Еліна Мбані. Фото: скрін youtube

Так, Еліна Мбані постала в одному кадрі з харизматичним і "золотоволосим" красенем, який робить її щасливою. Але це не про коханого чоловіка, як багато хто міг би подумати, а про її домашнього улюбленця. Актриса дуже мило пригорнулася до рудого котика, демонструючи свої теплі почуття.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Шанувальники захопилися кадром і не втрималися від компліменту.

"Кіт у шоці така красуня його обіймає", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані в рожевих завиточках і глибокому декольте зізналася, що досі робить уночі: "Досі не навчилася..."

Також наш портал інформував, що скрізь "Жіночий квартал" Віра Кекелія в піджаку на голе тіло і з сином на руках показала красу материнства: "Не для докорів".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" співачка Марта Адамчук зачарувала зворушливою піснею про маму: "Про одну з найвищих цінностей".