Відома актриса, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук розповіла, що з нею трапився нещасний випадок, внаслідок якого вона сильно пошкодила обличчя. Як зараз виглядає, знаменитість показала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук розповіла, що дорогою до школи за сином вона підковзнулася і дуже невдало впала. За словами зірки, вона вдарилася головою і носом об сходинку і показала травми.

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram
Анна Саліванчук, скріншот: Instagram

"Ішла забирати дитину зі школи. Лід, сходинка, головою та носом у сходинку. Без фільтрів, подивіться на цей лоб, синці під очима. Намагалася трохи зафарбувати тоном. У мене скоро ефір на "плюсах", а у мене перенісся схоже на аватара ", - поділилася актриса.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Після інциденту Анна Саліванчук поїхала до лікарні, де зі сльозами на очах пройшла обстеження.

Анна Саліванчук. Фото: скрін instagram stories
Анна Саліванчук. Фото: скрін instagram stories

Виявилося, що все може бути набагато серйознішим, ніж можна побачити на перший погляд. За словами актриси, лікар запідозрив струс мозку.

Анна Саліванчук. Фото: скрін instagram stories
Анна Саліванчук. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук зі страхом в очах заговорила про життя українців: "Скільки ще смертей".

Також наш портал інформував, зі скрізь "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна не посоромилася показати себе справжню: "Стомлена, з потрісканими губами".

Крім того, наш портал писав, гуморист із "Ліги сміху" Влад Шевченко розкрив справжню причину візиту Зеленського до Великобританії: "Секретна зброя".