Минув місяць з моменту, як ми дізналися про фінальне рішення Алекса Топольського про те, з ким він намагатиметься побудувати міцні стосунки та сім'ю.

Проте з Катериною Лозовицькою у парі вони протрималися близько місяця, після чого хлопець заявив, що постійно думав про Сашу Мудру – фіналістку 12 сезону.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Наразі Алекс Топольський заявив, що періодично боїться закохуватися. І вважає, що інші українці зможуть його зрозуміти, бо відчувають те саме. Він припускає, що це відбувається через неприємний досвід у житті, що кохана людина може поранити вас.

"Можливо, ми свідомо чи не свідомо віримо, що кохання – це ризик, на який ми не можемо піти, тому ми пробували і це скінчилося плачевно в минулому. Але я усвідомив, що навіть якщо щось сталося у минулому, зовсім не означає – це станеться знову. Минуле не визначає моє майбутнє як ваше", - пише Алекс Топольський.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Через що він прийняв рішення, що якщо перевернути сторінку життя, все можна почати з чистого аркуша... бо кохання - це робота над помилками. Важливо засвоювати уроки вчасно.

А потім він зазначив, що поки ми займаємося плануванням, готовністю до чогось, суцільним аналізом, життя витікає крізь пальці. Моєму діяти треба тут і зараз.

Нагадаємо, Григорій Решетник знайшов кандидатку на роль "Холостячки-3": "Красива, талановита, молода..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як він крутився біля чоловіків-стриптизерів: "Багато флірту"

Знай.ua писав, "Чи було в ліжку ідеально?": "Холостяк" Топольський відповів про інтим з Катею Лозовицькою після фіналу