Конор МакГрегор виявився без сорочки, коли влаштував вечірку з репером Крісом Брауном у "справжню божевільну ніч". МакГрегор не приховував своєї любові до вечірок, доки був у центрі уваги.

Його останній удар призвів до того, що він приєднався до знаменитого музиканта Брауна, і справедливо сказати, що знаменитий дует, схоже, отримав насолоду. Браун був на батьківщині МакГрегора, в Ірландії, перед його виступом у Дубліні.

Конор Макгрегор, фото: Instagram
Конор Макгрегор, фото: Instagram

Людина, яка відвідала ірландську столицю, була одним із найгучніших імен у країні МакГрегора, оскільки вони приєдналися до групи друзів, щоб спробувати знамените нічне життя міста.

Документуючи свій вечір 10 лютого, ірландська зірка ММА опублікувала серію фотографій для своїх 45,9 мільйонів передплатників у Instagram. Їхня ніч була явно захоплюючою, оскільки МакГрегор використовував хештеги «#propermadnight» та «#welcometoIreland».

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У кадрі МакГрегор і Браун зображені сидять у барі з друзями з ірландцем топлес. Сумнозвісний боєць не з'являвся в октагоні з того часу, як зламав ногу і програв Дастіну Пор'є на турнірі UFC 264 у липні 2021 року. Після тривалої перерви ірландець, схоже, залишився у чудовій формі. Повернення МакГрегора, однієї з найяскравіших зірок UFC, безперечно, є довгоочікуваним для фанатів.

Нагадаємо, що Конор МакГрегор заявив, що трилогія Нейта Діаса буде, незважаючи на завершення контракту зірки в UFC.

Раніше ми повідомляли, що Конор МакГрегор дражниться епічним поверненням в UFC: "Найбільше в історії".