Актриса з радістю сфотографувалася з давнім фанатом на показі мод Крістіана Сіріано у Готем-холі 9 лютого увечері.

Але кореспондент закордонного ЗМІ зазначив, що коли шанувальник сказав, що він "двадцять років чекав на цей момент!"

36-річна Лохан пожартувала: "Не використовуйте це як лінію зв'язку" .

"Вона була просто кращою" , - сказало джерело Page Six.

Фільм "Незабутнє Різдво" з Ліндсі Лохан
Фільм "Незабутнє Різдво" з Ліндсі Лохан

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зірка "Поганих дівчат" відвідала шоу Сіріано, щоб підтримати своїх братів та сестер-моделей, 29-річну Алі та 26-річну Коді, які вийшли на подіум. Мама Діна теж була на вечірці.

Лохан сиділа в першому ряду з Джулією Стайлз і творцем "Еббот Елементарно" та зіркою Квінтою Брансон, яка, як відомо, відвідувала своє найперше шоу NYFW.

Сіріано опублікував шикарний знімок дівчат у Instagram і написав: "Коли @lindsaylohan, @quintab і @missjuliastiles з'являються на вашому шоу в такому вигляді, ви розумієте, що це хороша ніч, вау!! Я вас дуже люблю!".

Брансон продовжила вечір на вечірці Сіріано у готелі Times Square Edition, де кілька гостей вітали її у VIP-секції. Орвілл Пек, CT Hedden з Індокитаю та Коко Роча, яка раніше брала участь у шоу, також були на вечірці.

Нагадаємо, що зірка 2000-х Ліндсі Лохан показала, що з нею стало після таємного весілля: ось таке життя дружини арабського фінансиста.

Раніше ми повідомляли, що Ліндсі Лохан прикинулася кішечкою і змусила заволати весь світ: дуже погана дівчинка.