Міша Бартон одного разу заявила, що їй сказали переспати з Леонардо Ді Капріо, коли їй було лише 19 років.

В інтерв'ю 2005 року, яке спливло після недавнього знайомства ДіКапріо з 19-річною моделлю Іден Полані, зірка згадала, як її тодішній публіцист умовляв її переспати з сумнозвісним плейбоєм, якому на той час було 30 років.

Бартон, якій зараз 37 років, розповіла Harper's & Queen, яка пізніше була перейменована в Harper's Bazaar, що її представник сказав: "Йди та переспи з цим чоловіком" , коли вони побачили Ді Капріо на фотосесії в Малібу, штат Каліфорнія.

Більше того, актриса "Шостого почуття" заявила, що їй порадили зробити це "заради [її] кар'єри".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Бартон сказала журналу, що їй нецікаво зустрічатися з старшими чоловіками, перш ніж запитати: "Хіба Лео не 30 або близько того?".

На той час зірка "Титаніка" повернулася на "ринок відносин" після розриву із супермоделлю Жизель Бюндхен після бурхливого п'ятирічного роману.

Інтерв'ю багаторічної давності знову спливло в мережі Цього тижня після того, як Ді Капріо, якому зараз 48 років, піддався критиці за те, що його бачили з Полані на заході "Греммі".

Полані, яка з того часу видалила свій аккаунт в Instagram , була зображена на вечірці Ебоні Райлі, присвяченій випуску EP, що сидить поряд з голлівудським серцеїдом на початку цього місяця. Але незабаром після того, як пара була помічена разом, джерело, близьке до ДіКапріо, якого тролили за побачення з жінками молодше 25 років, пояснило журналістам, що вони не в романтичних відносинах.

Нагадаємо, що Леонардо Ді Капріо майже втратив роль Джека в "Титаніку" через капризи: "Я не збираюся проср*ти свій шанс".