Колишній чемпіон світу Василь Ломаченко викликав дике обурення українців через своє "лояльне" і навіть доброзичливе ставлення до російського бійця Іслама Махачова, який підтримує війну в Україні та посідає особливе місце поряд із головою чечні кадировим.

Це сталося під час турніру Абсолютного бійцівського чемпіонату UFC 285 у Лас-Вегасі, де Джон Джонс переміг Сіріла Гана та став новим чемпіоном. Кадр з українцем та росіянином випадково потрапив до сюжету кореспондентів UFC, які знімали зіркових гостей на заході.

Ломаченко та Махачов на турнірі UFC, кадр з відео
Ломаченко та Махачов на турнірі UFC, кадр з відео

Виразно видно, як Ломаченко обіймає Махачова та позує на камеру, навіть не підозрюючи про приховані папараці, кадри яких у результаті йому "вилізли боком".

Варто відзначити, Іслам Махачов у легкій вазі до 70 кг є чемпіоном UFC. Крім спорту, він також відомий особливими та теплими відносинами з головою чечні, який у свою чергу активно підтримує війну і навіть закликав армію стирати українські міста з лиця землі.

Є показовий випадок, який доводить їхню міцну дружбу. Коли Іслам Махачов здобув сумнівну перемогу над австралійцем Александером Волкановський, голова чечні почав захищати його. Бійця звинуватили у тому, що він порушив регламент після зважування, та застосував для відновлення заборонені крапельниці.

Кадиров та Махачов, фото з вільних джерел
Кадиров та Махачов, фото з вільних джерел

Нагадаємо, Василь Ломаченко, який підтримав УПЦ, виїхав з України і передав "привіт": "Дуже важливо"

Раніше ми писали про те, що Василь Ломаченко ротом московського попа просить зняти заборону на УПЦ: "Що коїться..."