Депортованого із РФ блогера тепер критикують українці за танець на тлі прапора ГУР МО у формі ЗСУ

Користувачі вважають, що він насміхається і закликають вислати блогера з країни. Про це йдеться у численних дописах в мережі.

Некоглай. Фото: скриншот з відео
Некоглай. Фото: скриншот з відео

Українці радять блогеру не одягати форму, і тим паче не танцювати під блатняк лезгінку.

"Зніми форму", "не ганьби військових", "не забагато ви собі дозволяєте, шановний", "в цій формі помирають за свободу", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Некоглай не має право носити українську військову форму, він купив пару дронів, але ці дрони куплені на гроші українців як йому донатять", "Ти моєму батьку сподобався збирай речі він тебе до себе у воєнком привезе", - обурюються в мережі.

"Знайдіть його відупцюйте та плюньте в лице", "Дуже терміново треба знайти цього некоглая и набити йому пику, після чого викинути з нашої країни", "сволота думаєш, що має право вдягати форму наших військових, знімати в ній танцюльки і почувати себе комфортно, мразота", "Боже скільки це може тривати, чому його досі не депортували".

Некоглай. Фото: Twitter
Некоглай. Фото: Twitter

Некоглай. Фото: скриншот з відео
Некоглай. Фото: скриншот з відео

Раніше Некоглай опублікував пародію на російського окупанта, якого український дрон закидав гранатами. Після цього блогера вигнали із рф.

Нагадаємо, ми писали, в мережі показали жіноче боді з кульовими отворами, ракетами, зруйнованим будинком українці жахнулися цинізму ділків.

Як повідомляв "Знай.ua" українці обурились появі в мережі запальнички з зображенням розстріляного воїна.

Також "Знай.ua" інформував, що маразм деяких маркетологів зашкалює.