Популярна українська артистка, гумористка, волонтер, зірка гумористичних шоу "Ліга сміху" та Якось під Полтавою" Тетяна Песик, яка буквально днями поділилася рецептом бананово-шоколодних кексиків, продовжує підкорювати кулінарні вершини. Артистка знає, як і іти.

На цей раз артистка вирішила показати, як зварити "зілля", яке допоможе розправитися з будь-якими ворогами. Звичайно ж, це жарт такий, але на перший погляд може здатися, що Тетяна перетворилася на відьмочку.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Тетяни Песик у мережі Instagram.

Тетяна Песик, скріншот: Instagram
Тетяна Песик, скріншот: Instagram

"Варю зілля, щоб Пуйло здохло...", - підписала коротке відео Тетяна Песик.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram
Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram

На свіжому відео можна побачити, що Тетяна Песик варить чи то пунш, чи великий чайний коктейль. Проте артистка заявила, що це ніякий не чай, а справжнісіньке зілля.

Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram
Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram

"Ой, я тут такий, товариство, готую. ​​Як ви думаєте, що ж це? Може якийсь приворот? Цікаво, правда?", - розповіла Тетяна Песик на відео.

Нагадаємо, "Аля брауні...": рецепт ніжних бананово-шоколадних кексиків від зірки "Ліги сміху" Тетяни Песик.

Раніше повідомлялося, зірка "Ліги сміху" Таня Песик поділилася простим рецептом найсмачнішого бананового кексу: "Насолода для рецепторів".

Також, "Наче похід у кіно...": зірку "Ліги схема" Тетяну Песик підловили за вечерею з дорослим чоловіком, їли суші вилками.