Боксер Василь Ломаченко розмістив нове відео у своєму інстаграм на підтримку московських попів у Лаврі.

Обліковий запис Instagram Василя заблоковано в Україні, у коментарях під постом боксера традиційно прийшли адепти "русского міра".

Ломаченко. Фото: скриншот Youtube
Ломаченко. Фото: скриншот Youtube

Василь продовжує служити УПЦ МП та звинувачувати Україну в розколі церкви. Останніми днями боксер завзято підтримує московських попів. На своїй сторінці в інстаграм Василь постійно публікує відео, в яких намагається відбілити репутацію прихильників російського тероризму.

Черговий пост Ломаченка був пов'язаний із виселенням УПЦ МП з Києво-Печерської лаври. У ролику один з попів розповідає про те, як оцінює виселення з лаври фсбшниках у рясах. А на ролик накладені кадри обурених українців.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Свою увагу Ломаченко приділив жіночці-прихильниці УПЦ МП, яка чомусь опинилась серед протестувальників і почала молитися на вулиці навколішках.

Ломаченко закрив доступ до свого акаунту в інстаграм для жителів України. Та і сам боксер не ставить на місце адептів "руського міра" та не називає росію країною-терористкою.

"Хочу підкреслити для всіх тих що відбувається зараз навколо Лаври, це не протистояння держави і релігії, це не порушення свободи, навпаки це звільнення нашої святині від впливу ворожої до нас російської держави", - зазначає священник на відео.

Нагадаємо, ми писали, що Ломаченко, який втік з України, розкритикував Зеленського за боротьбу з УПЦ МП.

Як повідомляв "Знай.ua" Микола Томенко: "Сумна історія Ломаченка і К – від простакуватих телепнів до корисних ідіотів Путіна".

Також "Знай.ua" інформував, Василь Ломаченко порівняв Україну з Німеччиною часів Другої світової.