Всіми відомий український боксер-легковаг Василь Ломаченко продовжує наполегливо йти до того, щоб його згодом позбавили громадянства.

По-перше, він досі не засудив росіян, які вторглися на територію нашої країни ще 9 років тому, а 24 лютого 2022 року — розпочати масштабну війну проти України.

Василь Ломаченко, скріншот: Youtube
Василь Ломаченко, скріншот: Youtube

Він продовжує захищати агентів ФСБ – УПЦ Московського патріархату. Наразі колишній чемпіон у трьох вагових категоріях виклав нове відео із різкою критикою президента України Володимира Зеленського, який зовсім недавно вирішив не приймати московських попів у себе в кабінеті.

Через це Ломаченко отримав багато коментарів від окупантів за те, що він не боїться висловлювати, хоча його дуже легко можна "прибрати" за його діяльність.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Василь Ломаченко, скріншот: Youtube
Василь Ломаченко, скріншот: Youtube

"Вася ти крутий! Світ РФ і братньому народу України. Слов'яни не повинні воювати проти один одного! Війна не варта людини. Ми вбиваємо свій народ за інтерес мерців!", - пише один із користувачів.

Вони продовжують використовувати пропагандистські наративи щодо "братських" народів, які такими не є. При цьому там же заявляють, що в якийсь момент нашій владі доведеться каятись за те, що вони пішли проти церкви. І не забувають подякувати Ломаченку за його "мужність".

Василь Ломаченко, скріншот: Instagram
Василь Ломаченко, скріншот: Instagram

Нагадаємо, поки Ломаченко "підігрує" московським попам, росіянка розірвала свій паспорт росії: "Прощавай, країна рабів"

Як повідомляв "Знай.uа", Ломаченко, який втік з України, захотів миру, знову захищаючи московських попів

Знай.ua писав, Ломаченко на турнірі UFC вляпався в черговий скандал через фото та обійми з улюбленцем Кадирова