Якось недавно ми писали про "перемогу" російських пропагандистів, які нібито вирішили Софія Ротару прийняла сторону РФ у повномасштабній війні.

Зараз варто розповів про якусь "розмову" окупантів із друзями та знайомими української співачки, з якої вдалося дізнатися багато цікавих, але можливо неправдивих фактів.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Жінка дуже рідко виходить на зв'язок зі своїми шанувальниками у соціальній мережі Instagram, навіть незважаючи на повномасштабну війну. Наразі повідомляється, що Софія Ротару живе десь під Києвом, на дачі. І відмовляється від концертів, бо має величезні заощадження. Нібито зовсім недавно вона не захотіла виступати в Німеччині, незважаючи на те, що їй запропонували 6 мільйонів гривень (150 тисяч євро), бо в Україні триває війна і це зовсім не той час, щоб співати.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Софія Михайлівна може більше не працювати, заначка у неї пристойна", - заявляють росіяни.

І тому зараз вона не хворіє, займається домашнім господарством та готує.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

На додаток до всього, пропагандисти вигадали, нібито Софія Ротару всі попередні гонорари брала виключно готівкою. Банкам вона не довіряє, а заощадження зберігає у Києві... у сховищі із скринями.

Нагадаємо, Софія Ротару розпродає все житло в РФ, але в Криму залишила "про всяк випадок": "Там пройшла молодість"

Як повідомляв "Знай.uа", "Особливий сигнал, надісланий РФ": пропагандисти думають, що Софія Ротару перейшла на їхній бік

Знай.ua писав, онук Софії Ротару вперше показав свою красуню-дівчину, вибравшись до Європи: "Пишаюся"