Багато фанатів футболу можуть пам'ятати такого колишнього німецького футболіста Андреаса Бреме (Анді) — флангового захисника, півзахисника і, звичайно ж, автора переможного гола у фіналі ЧС-1990.

Наразі він опинився в неприємній ситуації, бо випадково показав свою оголену дружину під час зйомки відеопривітання для фаната... про це повідомляє видання Bild.

Андреас Бреме, фото: Instagram
Андреас Бреме, фото: Instagram

62-річний колишній футболіст Андреас Бреме записував відеозвернення з привітанням до Дня Народження одному з шанувальників. Якоїсь миті екс-футболіст відвернувся і ненароком привів камеру на свою 56-річну дружину Сюзанну Шедер, яка щойно вийшла з ванної кімнати.

За словами Сюзанни, цей інцидент стався минулого літа, коли пара відпочивала на італійському озері Гарда.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Андреас визнав, що не помітив, як його дружина опинилася на відео, поки йому не почали дзвонити знайомі і повідомляти про подію.

Дружина Андреаса Брема, скріншот: Youtube
Дружина Андреаса Брема, скріншот: Youtube

"Ми зрозуміли це тільки коли дзвонили все більше і більше друзів. Не маю уявлення, чому це виявилося в мережі саме зараз. Мабуть, хтось виклав це в інтернет. Чесно кажучи, я не помітив, що цей момент потрапив на відео", - заявив він.

Тим не менш, він з гумором ставиться до цієї ситуації і заявляє, що тепер весь світ може подивитися, яка у нього чудова дружина.

Нагадаємо, Мілевський би оцінив: зірка Манчестер Юнайтед Нані розповів, як Фергюсон дозволяв приходити п'яним на тренування.

Як повідомляв "Знай.uа", як виглядає не юна дружина Андрія Шевченка: 44-річна красуня не соромиться навіть купальника

Знай.ua писав, Марина Бех-Романчук поманила напівголими ніжками перед тим, як виїхати: "Слови зайві"