Легенда української рок-музики, співак, автор пісень та фронтмен гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка побачив, як воїни ВСУ готуються до повернення захоплених територій. Роликом артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олег Скрипка з перших днів повномасштабного російського вторгнення активно займається волонтерством, допомагаючи українцям. Також він часто виступає для українських воїнів, зокрема бував на передових позиціях під Бахмутом та на інших напрямках.

Олег Скрипка. Фото: Instagram
Олег Скрипка. Фото: Instagram

Так, легендарного музиканта удостоїли честі подивитись, як воїни проходять підготовку перед контрнаступом. Олег Скрипка побачив тренування бригади "Червона калина", а також поспілкувався із командирами, які будуть вести воїнів у бій.

Олег Скрипка. Фото: instagram.com/o.skrypka
Олег Скрипка. Фото: instagram.com/o.skrypka

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"На власні очі побачив, як бригада #Червонакаліна готується до контрнаступу. Тижня тренувань за будь-яких умов. Стрілянина, тактичні пересування, використання безпілотників та штурм позицій", - йдеться у підписі до ролика.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олег Скрипка з "ВВ" зарядив українців своєю енергією та вірою у перемогу: "Ось-ось і все почнеться".

Також наш портал інформував, Андрій Хливнюк із "Бумбокс" показав, як в Україні наживаються на війні та ображають захисників: "Ковбаса ЗСУ".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, лідер групи "Нерви" Женя Мільковський, який втік до Росії в 2014 році, випустив україномовний трек: "Про**ався раніше".