Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її обліковим записом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіна Кароль не любить розповідати про своє особисте життя, тим паче запрошувати когось у власний будинок, але якось вона влаштовувала невелику екскурсію для журналістів. Співачка має розкішний триповерховий маєток під Києвом, який їй колись подарував померлий чоловік Євген Огір як подарунок за народження сина.

Дім Тіни Кароль, кадр з відео
Дім Тіни Кароль, кадр з відео

Після смерті чоловіка зірці довелося самостійно облаштовувати його, але вона успішно впоралася з цим. Тіна перетворила недобудову на дуже затишний будинок.

У її розпорядженні є велика кухня з панорамними вікнами, тренажерний зал, спальні з ванними кімнатами, а також студія, де вона створює свої пісні.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Територія у Кароль теж велика. У дворі є місце для відпочинку, басейн, футбольне поле. Крім того, Тіна самостійно займається городом, а також хвалиться красивим садом та розарієм. Все це можна побачити у відео, яке показали у сюжеті "Неймовірної правди про зірок".

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль покрасувалася оголеними ніжками на радість українцям: "Жінка незаміжня"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль зізналася, що зараз між нею та Даном Баланом: йому є куди рости

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль змусила Олену Зеленську ревнувати та пишатися одночасно: Він не залишив.