Відома українська співачка, а також колишня дружина Дзідзьо, Slavia одного разу випустила душевну композицію.

У ній вона озвучила головне бажання кожного українця – зупинити війну. Пост про це було опубліковано на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка розповідає про своє життя за умов війни, а також ділиться важливими новинами.

Slavia, кадр з кліпу на пісню "Сила роду"
Slavia, кадр з кліпу на пісню "Сила роду"

Вона поділилася своїм новим кліпом на пісню "Стоп війна". Це пісня маніфест, якою дівчина закликала світ одуматися, і зробити все для того, щоб війна нарешті закінчилася. Це те, що мріє кожен протягом багатьох місяців.

"Пісня – маніфест – "Стоп війна"! #Україна - нація героїв та борців. Великі випробування лише для великих націй. Висока свобода надається високою ціною. Пройшовши через глибокі страждання Україна отримає нове дихання та світлу перспективу" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Цю композицію вона присвятила Збройним силам України та українському народу, і всі кошти за монетизацію ролика та пісні будуть передані на потреби української армії.

Слова та музику жінка написала самостійно. Вона завжди хотіла побудувати музичну кар'єру, але проти цього був її колишній чоловік Дзідзьо.

Нагадаємо, що колишня Dzidzio Slavia зізналася, як ракета ледь не потрапила до її будинку: "Я не хочу звикати до цього страху".

Раніше ми повідомляли, що колишня Дзідзьо Slavia нарешті зважилася на правду після розлучення: "Все стабільно, але немає щастя".