Український артист та шоумен Андрій Данилко, відомий за своїм сценічним образом Вєрки Сердючки розповів чому його люто ненавидить російська пропаганда, а слухачів артиста шукають та виловлюють ОМОНівці.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

"Сердючка - музичний ворог номер 1 [в росії]. Ви не розумієте, наскільки путінську пропаганду дратує Сердючка, тому що вона сміється і піднімає настрій. Під ці пісні всі починають танцювати і співати "Ще не вмерла Україна..." На Новий рік я сидів один вдома, до мене ніхто не приїхав, я навіть не встиг випити шампанського, як почув сім ударів ракет. Я вийшов в коридор, тому що не знаю, що Путіну в голову спаде. А в цей час на Тверській (головна вулиця Москви, - ред) грала "Ще не вмерла Україна, якщо ми гуляємо так!" Їх це дратує, і вони вже не знають що з цим робити", - пояснює артист.

Андрій Данилко, скріншот: YouTube
Андрій Данилко, скріншот: YouTube

Щоб зіпсувати репутацію артиста перед слухачами, машина російської пропаганди регулярно поширює фейки про те, що Андрій Данилко має серйозні проблеми зі здоров'ям, розповідають що у нього навіть є проблеми з психічним здоров'ям та інше:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вони роблять з мене хворого, роблять з мене якогось демона, щоб люди не купували квитки. Навіть зараз зрив наших турів для росіян - це радість. Вони ж розуміють, що після кожного концерту з'являється величезна кількість stories, де всі кричать "Путін, щоб ти здох!" і сміються. Їм важливіше, щоб їхали співати артисти, які плачуть. А наш колектив - єдиний, який над цим сміється. Я довго шукав цю формулу і зараз кажу, що під час війни ми не обтяжуємо людей. Ми піднімаємо людей, танцюємо, щось згадуємо, ображаємо цих всіх Соловйових і далі за списком. Позитив! Така наша місія".

Російські пропагандисти пов'язують усі ці хвороби з тим, що Андрій Данилко став носити чорну маску. Втім сам музикант розповідає що "усі ці хвороби" це не більше, ніж проплачена пропагандиська вигадка.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

"Я ще на початку війни сказав, що я зніму маску, коли закінчиться війна. Ця маска до мене вже приросла, напевно, створивши екранний образ Андрія Данилка. До цього запитували: "Чому ви весь час в цій кепці?" До кепки звикли, тепер до маски звикають", - пожартував шоумен.

Нагадаємо, що Андрій Данилко розповів про відбій тривоги, який змінить усе: "Ворога знищено".

Раніше ми повідомляли, що росіянин Панін злився з Вєркою Сердючкою взасос на сцені: пропагандисти тріумфують.