Відома українська співачка та телеведуча шоу "Він готує, вона керує" Оля Полякова, на шоу з Машею Ефросиніною "Дорослі дівчата" згадала про те, як вона готувалась до побачень коли їй виповнилось 15 років. Оля розповідає що хлопець запросив її на побачення взимку.

"Мене хлопчик запросив на ялинку. Я хочу одягтися. І здається, що весь твій одяг не пасує. Усе старе, жахливе, кошмарне. А у мами був сірий шкіряний піджак, дуже класний. На вулиці мінус 23. По коліно снігу. Я вдягаю піджак, светр, коротку спідницю, капронові колготки та черевички. Але до цієї ялинки треба ж дійти. І ось я йду до нього, вітер такий. Я йду і розумію, що в мене ноги червоні, вони зледеніли", – поділилася з Єфросініною Оля.

Звичайно, Оля думала що робить все правильно і що "краса потребує жертв". Хлопця на побаченні співачка таки здивувала, однак через сильне переохолодження їй довелось більше двох тижнів провести у лікарні. З того часу співачка стала відповідальніше ставитись до свого здоров'я і тепер ніколи не піде на такі жертви.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Закінчилося це циститом, запаленням яєчників, двома тижнями в лікарні, антибіотиками, уколами. Сьогодні мені навіть не прийде в голову заради когось так жертвувати. Я зараз взагалі не ношу капронові колготки, крім того, як на сцені. Я одягаюся дуже тепло: термобілизна, штани", - запевнила Машу виконавиця.

Нагадаємо, що Оля Полякова поділилася з українками своїм секретом краси: "Через 2 місяці вас не впізнають сусіди".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова згадала , як розбила родину заради власного щастя.

Крім того, ми писали, "Його це бісить": Полякова розповіла про стосунки з чоловіком, який набагато старший за неї.