Переможець проєкту "Холостячка", колишній автор студії "Квартал 95" Олександр Еллерт похвалився значним досягненням у США. Відповідну публікацію він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександр Еллерт зараз проживає в США і нещодавно офіційно звільнився з "Квартал 95", де кілька років працював автором текстів. Втім, з гумором він не попрощався та активно розвивається у цьому напрямі вже на новому місці.

Олександр Еллерт. Фото: скрін youtube
Олександр Еллерт. Фото: скрін youtube

Так, Олександр Еллерт поділився з шанувальниками однією з найважливіших подій у його житті, як коміка. Він був удостоєний честі виступити на легендарній сцені, де стояли такі легенди Голлівуду як Джим Керрі та Адам Сендлер.

Олександр Еллерт. Фото: instagram.com/ellert_a
Олександр Еллерт. Фото: instagram.com/ellert_a

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Це був мій сьомий у житті stand up, на цій же сцені стояли Джим Керрі, Адам Сендлер, Дейв Шаппелл і здається всі американські коміки, яких ви можете знати...", - сказав він.

Шанувальники привітали коміка з цією подією та запросили виступити у Києві.

"Виступати на такій легендарній сцені, це вже досягнення!", "Гарний початок! Такий початок для багатьох мрія! Удачі тобі!", "У Києві спробуй. Тут сцени теж є", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, колишній Мішиної Еллерт заявив, що йому соромно за українців і заговорив словами Януковича: "Зупиніться".

Також наш портал інформував, "Їдь додому, будемо сітки хлопцям плести": боса Ксенія Мішина розлютила українців на шикарному курорті.

Крім того, ми писали, Тарас Цимбалюк із "Фортечної" розповів, якого чоловіка хотіла Мішина: тепер зрозуміло, чому нічого не вийшло з Еллертом.