Українські знаменитості у такий скрутний час намагаються втішити українців та підняти їм бойовий дух. Зараз, як ніколи важливо оберігати свою культуру та цінності.

Саме тому телеведуча Маша Єфросиніна та балерина Катерина Кухар продемонстрували на собі всю красу українського національного вбрання.

Фотографіями з українськими красунями поділилися на сторінці ЖВЛ у соцмережі Instagram.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Українську культуру важко порівняти з будь-якою іншою за її надзвичайне багатство та різноманітність. Особливо все різноманіття нашої культури демонструє українське народне вбрання. Цікаво, що навіть кожен регіон мав свої особливості костюма, які були притаманні лише місцевості.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Телеведуча Маша Єфросиніна показала на собі різноманіття українського вбрання. Вона одягла вишиванку і поверх неї жилетку, доповнивши все це масивним намистом. Родзинкою її образу став головний убір. На голові телеведучої красувався масивний віночок із квітів та стрічок.

Балерина та зірка шоу "Танці із зірками" Катерина Кухар обрала схоже вбрання з масивним віночком на голові. Знаменитість приміряла лляну сорочку вишиту червоними нитками і доповнила це масивним намистом у тон.

Скріншот допису ЖВЛ
Скріншот допису ЖВЛ

[quote author=""] "Ви чудові наші українські красуні ❤️❤️❤️", "Всі красиві❤️❤️❤️", "Катерина найкраща", "Обидві красуні Українки","Обидва костюми красиві, але мені більше сподобався номер 1.❤️ ", "Прекрасні обидві", "Одяг другий, у головний убір перший, але наші бабусі так не ходили", "Маруся", - такі компліменти для знаменитостей залишили українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що "Порвала собі так...": Маша Єфросиніна розповіла, як невдало розсунула ноги, щоб вразити Притулу та Педана.

Раніше ми повідомляли, що прима Катя Кухар із "Танці з зірками" показала генія, який переплюнув Олександра Стоянова: "Через стільки років...".