Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська поділилася зворушливою історією про львівський готель, в якому зупинилася із родиною.

Саме сюди вона приїжджала із чоловіком ще на початку їхніх стосунків. Цією романтичною історією Оля Цибульська поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Оля Цибульська з чоловіком, фото: martasyrko
Оля Цибульська з чоловіком, фото: martasyrko

Знаменитість зізналася, що коли вперше приїхала з майбутнім чоловіком до Львова близько 8 років тому, то зупинилася в одному з готелів у центрі міста. Їм настільки сподобалася там атмосфера, що вони навіть не дуже хотіли ходити містом, адже з вікна головні його пам'ятки були видні, як на долоні.

"Под вечір ми спустилися у винний льох. Було дуже цікаво і п'яно у всіх сенсах. Маленькі ковтки і закохані погляди робили свою справу. Пригубили так по ковтку кілька сортів. алкоголю.Так, це я співаю про Просекко і на ранок трохи соромилася дивитися йому в очі. Вибачаєш?". "Офкос. Якщо пообіцяєш дещо. Ми повернемося сюди колись уже втрьох. З нашою дитиною. Тут так атмосферно. Тобі йде", - розповіла Оля Цибульська.

Оля Цибульська, скрін з instagram
Оля Цибульська, скрін з instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Згодом у пари народився син Нестор, якому вже 8 років, і він навіть встиг піти до першого класу, проте поїздку саме до цього готелю вони все відкладали. Але після повномасштабного вторгнення Росії знаменитість вирішила не зневажати таких приємностей і не відкладати на потім, тому заселилася з сім'єю саме в той готель.

Оля Цибульська, скрін з instagram
Оля Цибульська, скрін з instagram

"Ми постійно відкладали поїздку. Тому що завжди було щось важливіше за сентиментальні мрії. Прийшла війна. Такими цінними стали всі мрії та плани. Ті, що розбилися, і ті, що ще можна здійснити. тут утрьох. Дякую, Боже. Тому що поки ти відчуваєш - ти живий", - підсумувала Оля Цибульська.

Нагадаємо, що Оля Цибульська у тяжкому стані звернулася до українців: "Тільки почало аж нудити".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська навчила українців перекладати з "жіночої мови" на звичайну: "У житті знадобиться".