Відома українська балерина та зірка шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар розповіла, що їй допомагає відволіктися від новин та переживань за рідних та близьких.

Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Катерина Кухар зізналася, що якось трохи відволіктися їй допоміг Парк Вігеланда, який розташований в Осло. Проте, одна зі скульптур все ж таки навіяла їй думки про Україну. Зірка одразу ж провела паралель між Україною та Росією.

"Щоб не збожеволіти від новин і переживань за рідних і близьких, хоч не на довго поринули в історію і змінили фокус. При вході в парк нас зустріли скульптури двох дівчат. Одна в активній фазі боротьби, що чіпляється за життя і бореться до кінця, намагаючись голими руками задушити дракона... І друга, яка покірно схилила голову, прийняла долю як неминучість... І тут неможливо не думати про Україну, не проводити паралелі, не знаходити в собі прості відповіді та ставити складні питання. ..", - зазначила Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Катерина Кухар зазначила, що Парк Вігеланда дуже запал їй у душу. На її думку, кожна скульптура унікальна і по-своєму особлива, і кожна заслуговує на окрему розповідь. До того ж гуляючи парком у неї навіть склалося враження, що цих людей вона знала практично все життя.

Катерина Кухар, скрін з instagram
Катерина Кухар, скрін з instagram

[quote author=""]"Ти ніби вже десятки років знаєш цих людей, ніби прожив із ними все життя в сусідній квартирі. Вігеланд оспівує тіло звичайних людей - недосконале і прекрасне саме тим, що воно не ідеальне. Це міцні кремезні чоловіки, жінки з повними стегнами і не великим бюстом, худі спортивні діти. Скульптор знаходить красу навіть у людській старості - і в чоловічій і жіночій ", - підсумувала вона."

Катерина Кухар, скрін з instagram
Катерина Кухар, скрін з instagram

Нагадаємо, що прима Катя Кухар із "Танці зі зірками" показала генія, який переплюнув Олександра Стоянова: "Через стільки років...".

Раніше ми повідомляли, що легенда "Танців зі зірками" Катерина Кухар закотила очі від задоволення: "Жінки та самообман..." .