Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та блогерка Анна Богдан нагадала українкам, як важливо радувати себе та балувати навіть у такий непростий час.

Дівчина закликала всіх, хто зараз може зробити для себе щось приємне. Про це Анна Богдан написала на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Анна Богдан. Фото: Instagram
Анна Богдан. Фото: Instagram

З початку повномасштабної війни, яку розв'язала росія багато українців, які опинилися в безпеці, лаяли себе за будь-які приємні речі. Багато хто не робив того, що звикли робити щодня через почуття провини, проте Анна Богдан впевнена, що якщо ви маєте можливість побалувати себе, то обов'язково це зробіть.

До того ж, Богдан підкреслила, що так ви не тільки зробите для себе якусь приємну річ, а ще й підтримаєте український бізнес та допоможете економіці.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Не забувайте про дівчинку, яка всередині кожної з нас. Зараз є сотні дискусій на тему, чи варто робити манікюр, чи сходити на масаж, чи шопінг. Я вважаю, що однозначно так! Якщо у вас є можливість, дозвольте собі це, адже, крім того, що ви потішите себе, ви ще й допомагаєте економіці нашої країни", - зауважила Анна Богдан у замітці.

Анна Богдан, скрін з Іnstagram
Анна Богдан, скрін з Іnstagram

Нагадаємо, що переможниця "Холостяк-11" Анна Богдан показала Мишу Заливако та сказала, ким захоплена тепер: "Якщо на душі порожнеча...".

Раніше ми повідомляли, що Анна Богдан із "Холостяка-11" заявила про поповнення в сім'ї та показала малюка на руках: "Як і обіцяла".

Також стало відомо, що найвеселіший "Холостяк" Михайло Залівако вказав місце Зеленського: "Чик-чирик кричить усередині, де вихід".