Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її обліковим записом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіна Кароль випустила нову авторську пісню двома мовами під назвою "Мед" 28 квітня - у річницю смерті свого чоловіка Євгена Огіра, який помер 10 років тому. На прем'єру до себе її покликав радіоведучий Слава Дьомін, а перед ефіром показав кумедне відео зі співачкою в Insta Stories.

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Дьомін розповів, що артистка вирішила погосподарювати на студії та самостійно зробити собі чай. П'є вона його разом із пакетом і ложкою у чашці, що дуже розсмішило ведучого.

"Жінка вранці має бути на кухні", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Слава Дьомін
Скріншот з Insta Stories, Слава Дьомін

Скріншот з Insta Stories, Слава Дьомін
Скріншот з Insta Stories, Слава Дьомін

Перед початком ефіру чоловік вирішив поставити Тіні одне запитання, наче на інтерв'ю. Його зацікавило, чого боїться співачка. Та підтвердила, що вона має фобію собак і побачила свій страх в особі Дьоміна. Тобто вона назвала його великим собакою, але Слава анітрохи не образився і жартівливо заявив, що "Тіна Кароль назвала його кобельом".

"Великих і маленьких боюся, тебе боюся. Ти як собака велика для мене", - сказала співачка і розсміялася.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль покрасувалася оголеними ніжками на радість українцям: "Жінка незаміжня"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль вирішила підняти моральний дух українців і запустила камеру в декольті: "Щоб світ побачив красу"