Популярна українська артистка, гумористка, волонтер, зірка розважальних шоу "Жіночий квартал" та "Одного разу під Полтавою" Тетяна Песик, яка буквально днями вимагала перемоги від бійців ЗСУ, продовжує спілкуватися зі своїми шанувальниками мережі на різні теми.

На цей раз артистка вирішила розповісти, що у неї відбуваються дуже підозрілі стосунки з обличчям. Тетяна Песик відчула свербіж, а також помітила почервоніння.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Тетяни Песик у мережі Instagram.

Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram
Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram

"Прокинулася від того, що у мене пече шкіра навіть від дотику води. Я не знаю, як це назвати, але на тлі хвилювання чи що... у мене почалися проблеми зі шкірою. З'явилися сухі червоні плями, шкіра вся пече. Рятуюся регенеруючою маскою, яку взяла з собою. Як кажуть, хоч щось. Маска тупо вбирається за секунди. Ще кілька днів тому шкіра обличчя була така красива", - відверто зізналася Тетяна Песик.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

Також зірка опублікувала кадри, на яких віддані шанувальники можуть побачити, що ж відбувається зі шкірою обличчя, і не лише особи у їхньої улюбленої гумористки. На цей раз не до жартів, необхідно рятувати шкіру, що робить артистка за допомогою спеціальної маски.

Нагадаємо, яскрава Таня Песик із "Жіночого кварталу" зажадала перемоги від бійців ЗСУ: "Не ганьби мене і додому".

Раніше повідомлялося, Таня Песик із "Ліги сміху" показала, що означає "жити на широку ногу" у 2023 році: "Це розрив".

Також, зірка "Ліги сміху" Таня Песик перетворилася на Уенздей Аддамс і довела українців до істерики: "Як дві краплі".