Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча порівняла президента Володимира Зеленського з Вінстоном Черчіллем.

Таким порівнянням українського лідера з колишнім прем'єр-міністром Великобританії Катерина Осадча поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Вінстон Черчілль
Вінстон Черчілль

З перших днів повномасштабного вторгнення весь світ здивувала мужність та відвага президента України Володимира Зеленського. Він відмовився від евакуації та залишився в Україні, щоб підтримувати громадян та робити все заради спільної перемоги.

Така відвага українського лідера нагадала Осадчій дії Вінстона Черчілля, коли він захищав своїх громадян під час Другої світової війни. Телеведуча додала, що народ стає безстрашним, коли поперед них сильний лідер.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

"Я багато читала про Черчілля, коли під час війни він захищав острів на який сунули фашисти, коли треба було приймати рішення, не здати країну, не йти на домовленості з Гітлером. Коли стало зрозуміло, що прихід німців неминучий, Черчілль пішов до людей у ​​метро запитати, що робитимемо, коли прийдуть німці і люди відповіли - боротимемося.. Народ сміливий, коли біля керма держави сміливий! Ми не знали такого Володимира Зеленського. І ми сильні, за спиною сильного! Ми одержимо перемогу", - зазначила Катерина Осадча.

Нагадаємо, що Катя Осадча показала котика-героя, який пережив окупацію та повернувся з полону: "Його забрали росіяни".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча змусила плакати всю Україну через дитину: "Бажаю тобі щастя на небесах".