Дочка відомої української співачки Олі Полякової Маша після місяців війни Росії проти України, яка розпочалася широкомасштабним вторгненням Росії 24 лютого, засумувала за безтурботним життям.

Дівчина згадала один із спокійних днів у минулому, коли війни не було і близько, а жорстокі трагічні події, які спостерігаємо зараз, тоді і в голові не вкладалися.

Маша Полякова. Фото: скрін youtube
Маша Полякова. Фото: скрін youtube

Маша Полякова в інстаграм-сторіс поширила свою фотографію-спогад, опубліковану ще 28 квітня 2017 року, тобто рівно 6 років тому. На знімку дівчина ще не здогадується, які кошмари всім нам доведеться незабаром пережити.

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova
Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Незадовго після початку повномасштабної війни Маша розповіла, як їхня родина тікала, рятуючи свої життя. Їй довелося залишити все своє колишнє життя - будинок, друзів, музичний гурт і навіть собаку, яка знаходилася на дачі, а добиратися туди було вкрай небезпечно.

Водночас, дівчина вражена тим, як бореться за нашу Батьківщину українська армія, як люди допомагають один одному. Вона вірить, що зовсім скоро на нас чекає перемога, адже правда саме на нашому боці.

Нагадаємо, що Оля Полякова згадала, як розбила родину заради власного щастя.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова дозволила українцям як слід її "посмакувати" на очах у доньки Маші: "Їжте, не обляпайтеся".

Також стало відомо, що Маша Полякова зізналася, як далеко зайшла зі своїм новим хлопцем.